Cursuribursa.ro

Despre noi

Nume: ALEMAN
Prenume: Ioan
Email:ioanaleman@cursuribursa.ro


Descriere: Ioan activeaza pe piata de capital din 1997, s-a profilat in primii ani ca broker la diverse agentii de brokeraj, iar din 2003 a trecut in randul specialistilor bursei sibiene. In ultimii zece ani a ocupat functii de sef departament analiza, director tranzactii, sef departament tranzactii produse-noi si director departament control intern. Din 2003 este atestat CNVM ca lector, iar in perioada 2006-2013 s-a ocupat de activitatea organismului de formare profesionala Sibex. Este atestat ca lector CNFPA, cu traininguri reprezentand piata derivatelor.

Nume: PARAMANOV
Prenume: Sergiu
Email: sergiuparamanov@cursuribursa.ro


Descriere: Sergiu si-a inceput activitatea in domeniul financiar in 2006 lucrand in departamentele de contabilitate, respectiv analiza financiara, pentru mai multe companii.  Primul impact cu piata de capital a fost in 2007 odata cu efectuarea unor cursuri de specialitate in domeniul pietelor derivate internationale, din anul 2011 a activat in cadrul unui broker regional.  Absolvent a doua programe de  masterat in management financiar si al pietelor de capital, respectiv in managementul riscului in tranzactii financiare internationale si-a orientat activitatea atat pe departamentul de analiza si tranzactionare cat si pe cel al relatiilor cu clientii. Sergiu este autorul a numeroase articole in domeniul tranzactionarii produselor derivate dar si colaborator in diverse proiecte pentru dezvoltarea de sisteme automate de tranzactionare pe pietele financiare. In timpul liber este atras de tabla de sah, reusind performante deosebite atat la nivel national cat si international.

cursuribursa.ro © 2013 - 2020 Toate drepturile rezervate   |   Politica de confidențialitate

Cum vă protejăm datele personale?

Stimate vizitator,
Vă mulțumim că sunteți interesat de serviciile noastre și sperăm că informațiile furnizate sunt utile și relevante pentru dvs.
Din data de 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date ("Regulamentul"). Scopul principal al acestuia este creșterea nivelului de protecție a datelor personale și crearea unui climat de încredere care să permită fiecărei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, considerăm că este un moment potrivit să vă informăm cum protejam datele dvs. personale și cum ne insușim prevederile Regulamentului. Toate informațiile importante le găsiți în cadrul Politicii de Confidențialitate din subsolul web site-ului.
Vă rugăm acordați câteva minute pentru revizuirea documentelor, unde veți găsi informații cu privire la modul în care colectăm și stocăm datele dvs. personale și, nu în ultimul rând, drepturile pe care le aveți atunci când vine vorba de datele dvs. personale. Puteți vizualiza Politica de confidențialitate apăsând aici.
În caz ca aveți întrebări, nelămuriri, probleme, suntem disponibili oricând pentru dvs. pe e-mail. Pentru întrebări legate de protecția datelor personale, vă rugăm să trimiteți un e-mail la privacy@cursuribursa.ro

Departamentul de conformitate al AS Financial Markets
Am înțeles